top of page

Vanliga frågor

 • Vilken typ av behandling jobbar du med?
  Jag jobbar huvudsakligen med psykodynamisk terapi (PDT), men använder samtidigt en del verktyg som är vanliga inom KBT, alltså kognitiv beteende terapi. Dessutom är mitt arbetssätt inspirerat av existentialism, systemteori och humanistisk psykologi. Klicka på länken om du vill läsa mer om PDT: https://www.psykologiguiden.se/rad-och-fakta/fa-hjalp/olika-behandlingsmetoder/psykodynamisk-psykoterapi
 • Hur lång väntetid har du?
  I nuläget finns möjlighet att få en tid inom en vecka.
 • Vad kostar det att gå i terapi hos dig?
  Priset för individuell psykoterapi är 1200 kr per session á 45 minuter. En parterapi-session kostar 1600 kr för 60 minuter. Kostnaden för privatpersoner är momsfri. För företagsuppdrag gäller andra priser. Kontakta mig om du vill veta mer.
 • Tar du emot remisser från Region Skåne?
  Nej, dessvärre tar jag inte emot remisser från Region Skåne eller andra regioner. Du hittar psykologer och psykoterapeuter som tar emot remisser inom vårdvalet psykoterapi via 1177.
 • Hur länge behöver jag gå i terapi?
  Det beror på vad du vill åstadkomma med terapin. Om du vet exakt varför du vill gå i terapi, och du är beredd att jobba hårt för att nå ditt mål, då kan det gå snabbt, omkring 3-10 sessioner är vanligt. Om du är osäker på vad som får dig att må dåligt, och inte riktigt vet vad du vill ha ut av terapin, då tar det vanligtvis längre tid. De flesta av mina klienter går i terapi ungefär ett halvår, med 2-4 sessioner per månad.
 • Hur gör jag för att boka en tid?
  Skicka ett meddelande till mig via kontaktformuläret längst ner på denna sida, eller skicka ett mail till info@fredricmalmros.se. Jag svarar inom 24 timmar.
bottom of page